• Dušan B. -  Služby firmy Extrem Polster jsem již využil opakovaně a k mojí naprosté spokojenosti. Nic není problém, na všem je možné se domluvit a s výsledkem jsem byl pokaždé spokojen, ať už to bylo sedlo na motorku, opěrka na motokufr nebo loketní opěrka do auta. A to mám rád.
  • Michael P. -Spolupráce s panem Marotzkym byla bezproblémová, vřele všem doporučuji.
  • Jirka J. - Mike na mého Transalpa udělal opravdu super sedlo, nejen, že vyhovuje mým požadavkům, ale skvěle designově doplňuje vzhled motorky. A motorka je o 100% krásnější ? a spolupráce byla perfektní po všech stránkách
  • Zdeněk F. - Musim vyzdvihnou perfektni individualni pristup, velice rychle vyrizeni (v pondělí vecer sedlo dodano a ve čtvrtek rano jiz bylo postou doma) a v poslední rade perfektne odvedenou praci presne podle predstav. Diky. Velice doporucuji vsem kteří uvazuji o novem sedle.
  • Roman D. - Mít klobouk, smeknu a poklonim se. Absolutni spokojenost ohledne komunikace, zpracovani a rychlosti dodání. Vsem kdo uvažují o vylepseni sveho miláčka muzu jen vrele doporučit. Diky Mike.
  • J. H.Ze sedla jsem nadšenej ,od počáteční komunikace ,dolaďování detailů přes zabalení sedla pro přepravu a poté výsledek práce je sedlo přesně polde mých představ . Mohu vřele doporučit . Ještě jednou opravdu perfektní práce díky Miku .Jakub L.Od Mika mám sedlo na svou motorku a nyní i má přítelkyně, oba jsme moc spokojeni ať s pohodlím tak hlavně se vzhledem  :) Mike ve opravdu velmi šikovný a jeho práce je bleskurychlá. Škoda že nemám víc motorek a víc sedel  :)  Pokud chcete sedlo Mike je jasná volba, neváhejte.  :)
  • Alena S. - Mike kompletně rekonstruoval sedlo na manželova Zephyra. Okamžitě se Mike ozval, hned jsme se domluvili na termínu, ve středu jsem odeslala a v úterý bylo sedlo doma. Teď vypadá motorka lépe, než v originále, ale hlavně je daleko pohodlnější sedlo (manžel sklouzával na nádrž) Díky mockrát a nebojte se, Mike má pro motorky cit a určitě vašeho mazlíka nezkazí jen mu dejte volnou ruku. VŘELE DOPORUČUJI.
  • E. - Sedlo je už namontované a jsem velmi spokojen.Zatím jsem zkoušel jak se na něm sedí a vypadá že to bude dobré.Více se ukáže až po delší jízdě ale věřím že nebude problém.Sedlo na motorce sedí úplně skvěle. Velmi děkuji za super práci plus rychlé dodání.
  • Byli jste i vy s naší prací spokojeni? Napište nám Vaši referenci do komentáře. Děkujeme

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.